OVER WEN WAH MENU AFHAAL PRIJSLIJST OPENINGSTIJDEN CONTACT

 

SOEPEN

1.            Kippensoep 
2.            Tomatensoep 
3.            Haaienvinnensoep   
4.            Heldere Chinese groentensoep
5.            Heldere champignonsoep 
6.            Szechuans vissoep (licht pikant)
7.            WEN WAH soep (zuur pikant) 
8.            Wan Tan soep
10.          Sui Kaw soep (garnalen wan tan)




3,10
3,10
3,10
3,50
3,50
3,80
3,80
3,80
4,20

VOOR – EN BIJGERECHTEN

11.          Loempia  Kip
12.          Loempia Speciaal (saté en ham)
13.          Pangsit goreng (6 stuks)
14.          Kroepoek Oedang
15.          Saté Babi (varkensvlees, 4 stokjes)
16.          Saté Ajam (kipfilet, 4 stokjes )
17.          Saté Oedang (garnalen, 4 stokjes, ketjapsaus)
18.          Gebakken banaan    
19.          Dim Sum Mix (7 stukjes)
20.          Tsun Kun (Chin. kleine loempia’s, 3 stuks)
21.          Tja Sui Kaw (geb. garnalen pasteitjes, 6x)
21a.         Fung Mi Ha (grote Chinese garnalen in dunne deeg gebakken, 4 stuks)
22.          Gebakken kippenbout
23.          Sieuw Mai (gestoomde vlees pasteitjes)
23a.         Ha Kaw (gestoomde garnalen pasteitjes)
24.          Mini loempia’s (vegetarische, 8 stuks)
---            HEONG SO AP (krokante eendefilet met flensjes)
25.          ¼ eend met 4 flensjes
26.          ½ eend met 8 flensjes
27.          Atjar
28.          Witte rijst
29.          Diverse sauzen
30.          Kindermenu (kippebout of 2 stokjes saté of kipnuggets met nasi of bami)



4,50
6,00
3,80
2,60
5,50
5,50
7.80
3,70
8,50
3,80
4,50
8,00

3,40
3,70
4,20
3,80

9,00
17,00
2,50
2,50
2,50
5,20

BAMI / NASI GERECHTEN

31.          Bami/Nasi gewoon (ei en ham)
33.          Bami/Nasi speciaal(kippenbout, saté en rundvlees)
34.          Bami/Nasi saté (met 3 stokjes saté)
35.          Bami/Nasi met kipfilet
36.          Bami/Nasi met ossenhaas
37.          Bami/Nasi met grote garnalen
38.          Bami/Nasi met kleine garnalen (licht pikant)
41.          Bami/Nasi ” WEN WAH” (saté, foe yun hai,koe lo yuk en babi pangang)
42.          Cantonese Nasi (gebakken rijst met kip, tja sieuw en kleine garnalen)



5,50
9,20
9,20
10,20
12,20
15,20
12,20
13,80

12,00

MIHOEN GERECHTEN

46.          Mihoen goreng met tja sjieuw
47.          Mihoen goreng met kipfilet
48.          Mihoen goreng met ossenhaas
49.          Mihoen goreng met grote garnalen
50.          Mihoen goreng speciaal (tja sjieuw, kip en grote garnalen)
51.          Sing Chow Tjau Mai (mihoen Singapore, tja sjieuw, kip, kleine garnalen in kerrie)
53.          Mihoen ” WEN WAH” (saté, foe yun hai, koe lo yuk en babi pangang)



10,70
10,70
12,50
15,20
12,70
12,00

14,20

CHINESE EIERMIE GERECHTEN

46a.         Chinese bami met tja sjieuw
47a.         Chinese bami met kipfilet
48a.         Chinese bami met ossenhaas
49a.         Chinese bami met grote garnalen
50a.         Chinese bami speciaal (tja sjieuw, kip en grote garnalen)
53a.         Chinese bami ” WEN WAH” (saté, foe yun hai, koe lo yuk en babi pangang)



10,70
10,70
12,50
15,20
12,70
14,20

 

Onderstaande gerechten worden geserveerd
met witte rijst, bami of nasi
Met mihoen of Chinese bami€ 2.70 extra

 

EIEREN GERECHTEN

55.          Foe Yun Hai met kipfilet
57.          Foe Yun Hai met ossenhaas
58.          Foe Yun Hai met grote garnalen
58a.        Foe Yun Hai met kleine garnaaltjes




10,70
12,50
15,20
12,20

GROENTEN GERECHTEN

60.          Tjap Tjoy met tja sjieuw
61.          Tjap Tjoy met kipfilet
62.          Tjap Tjoy met ossenhaas
63.          Tjap Tjoy met grote garnalen
65.         Tjap Tjoy Speciaal met garnalen, kipfilet en tja sieuw



10,70
10,70
12,50
15,20
12,70

VARKENSVLEES GERECHTEN

66.          Babi Pangang speciaal (magere vlees)
66a.          Babi Pangang met Ketjapsaus
68.          Babi Pangang WEN WAH (pikante saus) 
69.          Sieuw Yuk (krokant gebakken spek)
70.          Koe Lo Yuk (gebakken vleesballetjes in deeg met zoetzure saus)




11,80
12,00
12,00
11,80
11,20

KIP GERECHTEN

76.          Kipfilet met ananas in zoetzuresaus
77.          Kipfilet in kerriesaus
78.          Kipfilet in ketjapsaus
79.          Kipfilet met champignons
80.          Koe Lo Kai (gebakken kipballetjes in deeg met zoetzure saus)
81.          Ajam Pangang (geroosterde kip)
83.          Ajam Pangang “WEN WAH” (pikantesaus)





11,50
11,50
11,50
11,50
11,20
11,80
12,00

OSSENHAAS GERECHTEN

85.          Ossenhaas in kerriesaus
86.          Ossenhaas in ketjapsaus
87.          Ossenhaas met champignons in oestersaus
88.          Ossenhaas met ananas in zoetzuresaus




12,70
12,70
12,70
12,70

PEKINGEEND GERECHTEN

90.          Pekingeend met Tjap Tjoy  
93.          Pekingeend met ananas (zoetzure saus)
95.          Kwa Loo Ap (geroosterd eend met hoi sin dipsaus, apart)
96.          Pekingeend met Chin.champignons in oestersaus
96a.        Szechuan Ap (Pekingeend in zoete pikante saus)




15,00
15,00
15,00
15,00
15,00

VIS / INKTVIS GERECHTEN


100.        Visfilet, gepannerde,met Chin. champignons in oestersaus
101.        Tja Yu Pin (gebakken visfilet met zoetzure saus, apart)
103.        Tjau Sam Sin (vis, krab en garnalen met chin. groenten)
104.        Shan Tjau Yu Pin (gepanneerde visfilet met ananas in zoetzuresaus)
S20.       Tjieuw Yim Yu Pin(gepannerde visfilet met pepertjes en knoflook, droog roergebakken)
S21.       Tjieuw Yim Sin Yau (gepannerde inktvis met pepertjes en knoflook, droog roergebakken)
C24.       Si Tjieuw Sin Yau (inktvis in zwartebonensaus)




13,70
13,70
13,90
13,70

13,70

13,70

13,70

CHINESE GARNALEN GERECHTEN

105.        Fung Mi Ha (grote Chinese garnalen in dunne deeg gebakken, 8 stuks)
108.        Chinese garnalen in kerriesaus
109.        Chinese garnalen in ketjapsaus
110.        Chinese garnalen met champignons




16,00

16,00
16,00
16,00

INDISCHE GERECHTEN

111.        Nasi Rames
112.        Nasi Rames speciaal
113.        Bami Rames 
114.        Bami Rames speciaal
115.        Gado gado
116.        Daging Roedjak (rundvlees pikant)
117.        Babi Ketjap (ketjap varkenvlees)
118.        Sajoor Mix (Indische groenten)




9,20
11,70
9,20
11,70
9,20
11,70
11,50
9,20

INDISCHE RIJSTTAFEL

daging roedjak, babi ketjap, sajoor mix, gado gado, sambal telor, sate, ger, kippenbout, geb. banaan, atjar, seroendeng en kroepoek.

121.       Indisch rijsttafel voor 1 persoon
122.       Indisch rijsttafel voor 2 personen







14,80
29,00

CHINESE RIJSTTAFEL

babi pangang, tjap tjoy, foe yun hai, koelo yuk, sate, gebakken grote garnalen en kroepoek.

121.       Chinese rijsttafel voor 1 persoon
122.       Chinese rijsttafel voor 2 personen







14,80
29,00

CHINEES INDISCH RIJSTTAFEL

123.        Voor 2 personen
                (babi pangang, si tjieuw kai, tjap tjoy, gado-gado, roedjak,                 smoor, sajoor, saté, sambal telor, gebakken banaan en kroepoek)



31,00

GROENTE/VEGETARISCHE GERECHTEN

V1.          Lo Hon Chai (Boeddhistisch groenten)
V2.          Tau Fu Kerrie
V3.          Foe Yun Hai vegetarisch
V4.          Tjap Tjoy vegetarisch
V5.          Verse Chinese groenten
V6.          Bami vegetarisch
V7.          Nasi vegetarisch
V8.          Mihoen vegetarisch
V9.          Chinese bami vegetarisch
V10.        Yieuw Ko Tjoy (groenten met cashewnoten in oestersaus)
V11.        Kon Bo Tjoy (groenten met cashewnoten in pikante saus)




10,20
9,20
9,20
9,20
9,50
5,50
5,50
9,00
9,00
10,20
10,20

 


SPECIAAL AANBEVOLLEN
CANTONESE SPECIALITEITEN

 

YUK (varkensvlees)

C4.          Tja Sieuw (speciaal gegrilde babi pangang)
C5.          Sam Sieuw (3 soorten geroosterde vlees, tja sieuw, spek en kip, aparte saus
C6.          Tau Fu Po (met tau fu, spek, kip en div.groenten)





12,20
12,20

12,20

KAI (kipfilet)

C7.          Shan Tjau Kai (gepannerde, met ananas in zoetzure saus)
C8.          Tong Koe Kai (met Chin.champignons in oestersaus)
C9.          Si Tjeuw Kai (met paprikas in zwartebonensaus)
C10.        Chong Tjoy Kai (met Chinese groenten)
C11.        Kaai Lan Kai (met broccoli)
C12.        Yieuw Ko Kai (met div.groenten en cashewnoten)





12,20
12,20
12,20
12,20
12,20
12,20

NGAU (ossenhaas)

C13.        Tong Koe Ngau (met Chin.champignons in oestersaus)
C14.        Si Tjieuw Ngau (met paprikas in zwartebonensaus)
C15.        Chong Tjoy Ngau (met Chinese groenten)
C16.        Kaai Lan Ngau (met broccoli)




13,20
13,20
13,20
13,20

HA (garnalen)

C18.        Shan Tjau Ha (gepannerde, met ananas in zoet-zuresaus)
C19.        Tong Koe Ha (met Chin.champignons in oestersaus)
C20.        Si Tjieuw Ha (met paprikas in zwartebonensaus)
C21.        Yieuw Ko Ha (met div.groenten en cashewnoten)
C22.        Chong Tjoy Ha (met Chinese groenten)
C23.        Kaai Lan Ha (met broccoli)




16,20
16,20
16,20
16,20
16,20
16,20

 


SPECIAAL AANBEVOLLEN
SZECHUANSE SPECIALITEITEN

 

KAI (kipfilet)

S6.          Szechuan Kai (in zoet pikante saus en groenten)
S7.          Tjieuw Yim Kai (gepannerde, met pepertjes en knoflook, droog roergebakken)
S8.          Kon Bo Kai (groenten met cashewnoten in pikantesaus)
S9.          Lac Tjap Kai (met groenten in pikante chilisaus)
S10.        Haac Tjieuw Kai (met groenten in zwarte pepersaus)





12,20
12,20

12,20
12,20
12,20

NGAU (ossenhaas)

S11.        Szechuan Ngau (in zoet pikante saus en groenten)
S12.        Tjieuw Yim Ngau (gepannerde, met pepertjes en knoflook, droog roergebakken)
S13.        Kon Bo Ngau (groenten met cashewnoten in pikantesaus)
S14.        Lac Tjap Ngau (met groenten in pikante chilisaus)
S15a.        Hac Tjieuw Ngau (met groenten in zwarte pepersaus)





13,20
13,20

13,20
13,20
13,20

HA (garnalen)

S16.        Szechuan Ha (in zoet pikante saus en groenten)
S17.        Tjieuw Yim Ha (gepannerde, met pepertjes en knoflook, droog roergebakken)
S18.        Kon Bo Ha (groenten met cashewnoten in pikantesaus)
S19.        Lac Tjap Ha (met groenten in pikante chilisaus)
S22.        Hac Tjieuw Ha (met groeten in zwarte pepersaus)




16,20
16,20

16,20
16,20
16,20


KOMBINATIE GERECHTEN
voor 1 persoon

A.        Babi pangang, kippenbout en saté
B.        Babi pangang, foe yun hai en saté
C.        Babi pangang, koe lo yuk en saté
D.        Tjap tjoi, foe yun hai en saté
E.        Tjap tjoi, babi pangang en saté
F.        Tjap tjoi, babi ketjap en saté
G.        Foe yun hai, koe lo yuk en saté
H.        Foe yun hai, daging roedjak en saté
I.        Foe yun hai, geb.garnalen (2x) en saté

        incl. een bakje nasi, bami of witte rijst. Met mihoen of chinees bami €2,70 extra.




12,30
12,30
12,30
12,30
12,30
12,30
12,30
12,30
12,30


KEUZEMENU
voor 2 personen €20,50

-          Babi Pangang (gebakken magere vlees)
-          Sieuw Yuk (krokant gebakken spek)
-          Tja Sieuw (Cantonese babi pangang)
-          Koe Lo Yuk (vlees in deeg met zoet-zuresaus)
-          Koe Loe Kai (kip in deeg met zoetzuresaus)
-          Tjap Tjoy (groenten met varkensvlees of kip)
-          Foe Yun Hai (omelet met varkensvlees of kip)
-          Si Tjieuw Kai (kipfilet in zwarte bonensaus)
-          Kip Kerrie (kipfilet in kerriesuas)
-          Kip Ananas (kipfilet in zoetzuresaus)
-          Kip Champignons (kipfilet met champignons in oestersaus)
-          Ketjap Kai (kipfilet in ketjapsaus, lichtpikant)
-          Ajam Pangang (geroosterde kip)
-          Gado Gado (taugé met pindasaus)
-          Sajoor Mix (indische groenten mix)
-          Daging Roedjak (rundvlees in pittige saus)
-          Babi Ketjap (varkenvlees in ketjapsaus)
-          Saté Ajam (kip saté met pindasaus)
-          Yieuw Ko Tjoy (groenten met cashewnoten, veg.)
-          Tau Fu Kerrie (taufu en groenten in jerriesaus, veg.)
-          Pangsit Goreng (gebakken chinese pangsit met kipvulling, 6 stuks)
-          Mini Loempias (veg. loempiaatjes, 8 stuks)
-         Pisang Goreng (gebakken banaan, 4 stuks)
-         Fung Mi Ha (gebakken grote garnalen, 4 stuks)


          Van de hier bovenstaande gerechten kunt u 3 soorten gerechten kiezen met 2 bakken nasi, bami of witte rijst. Mihoen of Chinees bami €2,70 extra)

          * In plaats van kipfilet gerechten:
met ossenhaas €2,00 extra of met garnalen €4,00 euro extra


 


Alle prijzen zijn in euro's. Drukfouten ondervoorbehouden, prijslijst vanaf januari 2019.

 

 

 

Wen Wah Restaurant © 2017 | Designed by Chandesign.nl